SFATURI PENTRU A PASTRA UMIDITATEA PIELII

Pielea uscata, pe langa aspectul inestetic, poate crea disconfort si chiar probleme dermatologice. Iata cateva sfaturi simple, care te vor ajuta sa scapi definitiv de pielea uscata si aspra.

Dusurile trebuie sa fie scurte

Atunci cand va spalati timp indelungat, se curate pielea de uleiurile protectoare. Apa folosita va fi calda si nu fierbinte. Dusurile sau baia se vor face seara incat pielea sa aiba timp sa produca peste noapte alte uleiuri protectoare.La bate se poate folosi un emolient.

Consumati alimente bogate in acizi grasi omega3

Masa dumneavoastra sa contina macar o data pe saptamana peste gras: macrou,sardine, hering, somon. Acizii grasi omega3 ajuta la mentinerea sanatatii pielii. Savurati nucile, avocado care sunt bogate in acizi omega3. Folositi uleiul din seminte de in punand nacar doua linguri in salate sau cereal dimineata.

produse cosmetice profesionale

Hidratati-va corect

Incercati sa mentineti umiditatea din locuinta. In timpul iernii, puneti un vas cu apa langa semineu sau calorifer. Hidratati-va! Beti zilnic 2 litri de apa, ceaiuri din plante si mai putina cofeina, coca-cola, alcool.

Folositi creme hidratante pentru ten uscat

Nu trebuie confundat tenul uscat cu cel deshidratat. Tenul uscat prezinta deficient in lipide si apare urmare unei predispozitii genetice sau a utilizarii unor produse necorespunzatoare .Tenul deshidratat are deficient de apa.

Alegeti un sapunlichid hidratant

Consumati alimente sanatoase, bogate in vitamine

Vitamine cum ar fi complexul B si vitamina C ajuta la mentinerea sanatatii pielii.

farmec reduceri

Leave a Comment