ARGILA suportul frumusetii

Argila avand un continut bogat in minerale are un efect miraculous asupra tenului, ajuta la regenerarea tesutului incetinind procesul de inbatranire. Argila hraneste in profunzime pielea si are proprietati antiseptice. Este bines a ne amintim mai des de calitatile argilei atat de benefice tenului.

Beneficii ale argilei

Argila este folosita atat in industria cosmetica cat si in medicina pentru tulburari ale sistemului digestiv, pentru detoxifiere si chiar in regimuri cu scopul de a regla greutatea.
Pentru a putea fi utilizata in aceste scopuri, argila trebuie sa indeplineasca anumite conditii.
In cosmetica, datorita aplicatiilor la nivelul pielii, se va testa continutul argilei in minerale utile: magneziu, siliciu, zinc. Fiecare lot de argila va fi testat microbiologic si radiologic pentru a fi garantata compozitia.

Argila poate avea culori multiple: albastra, rosie, verde , alba si gri

In functie de continutul in minerale argila poate avea culori multiple:albastra, rosie, verde , alba si gri. De exemplu oxizii de fier confera argilei culoarea rosie, argintul culoarea albastra. Calciu si oxizii de aluminiu confera culoarea alba si gri.

vopsea de par profesionala

Argila rosie

Argila rosie cunoscuta si sub numele de bentonita se poate folosi ca suport in mastile pentru fata si decolteu . Aceasta exfoliaza cu usurinta pielea si are un puternic efect antirid prin remineralizarea tegumentului si ajuta la regenerarea tesutului incetinind procesul de inbatranire.

Argila cosmetica

Argila cosmetica o gasim in magazinele naturiste sub diverse forme de prezentare. Ea este recomandata in special tenului gras, acneic dar si altor tipuri de tenuri.

cosmetice marea moarta

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*